Magic Oceans Dive Resort

Magic Oceans Dive Resort ligt aan de oostkust van Bohol in het kleine dorp Anda. Ver weg van massatoerisme vind je hier 17 kilometer duikplezier vol met de meest bijzondere critters en zeer gezonde koraal riffen. Slechts 16 bungalows zijn gelegen aan zee en worden omringd door groene tropische tuinen. Relaxen of veel duiken, bij ons is alles mogelijk.

                    

Magic Island Dive Resort

Magic Island Dive Resort kun je vinden in Moalboal, gelegen op het groene eiland Cebu. We nemen u mee naar de mooiste duikplekken van de Filippijnen, rondom Cebu. Loop vanaf het duikcentrum naar het water voor een relaxte duik of een heerlijke nachtduik. Daarnaast kunt u ook één van de verschillende PADI cursussen volgen. Een kleinschalig resort met veel mogelijkheden!

                    

Duikinstructeur worden? Dat kan bij Magic Resorts!

Magic Resorts IDCHeb jij altijd al een buitengewoon leven willen leiden, allerlei mensen over de hele wereld willen ontmoeten en jouw passie voor duiken delen en doorgeven aan anderen? Meld je dan aan en wordt duikinstructeur bij Magic Resorts!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Vul dan het formulier hiernaast in om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

“Super vakantie

“Een super duikvakantie meegemaakt, supervriendelijk personeel en schitterende duikgidsen. Zeker terug en dan met combinatie op Bohol.

Lekkere keuken met veel variatie, voldoende variatie aan duikstekken om gemakkelijk 1 a 2 weken te verblijven!”

JandehaanMAGIC ISLAND DIVE RESORTLees meer

“Top klasse duikresort ”

“Net nieuw, super mooi resort om te duiken. Alles klopt, tot in de kleinste details ! Bingalows zijn top. Prima voor 3 personen. Mooie ruime badkamer. Gemaakt door ervaren duikers. Gerunt door enthousiast team. Zowel de dagelijkse resortkant als het duikcenter. Vanaf dag 1 wordt je naam onthouden. Eten is heerlijk en het zijn grote porties. Vaak savonds in groepen eten. Maar kan ook privé. Mooie duikspots en grote comfortabele boten. En excursies worden ook geregeld.
Een verborgen briljantje. Dat is zeker een aanrader. ”

Rens DMAGIC OCEANS DIVE RESORTLees verder