Magic Resorts & COVID-19

Bij Magic Resorts ben jij als gast altijd onze prioriteit geweest, maar in deze tijden is het belangrijker dan ooit om extra voor elkaar te zorgen. Samen kunnen we het verschil maken!
Wij zorgen extra goed voor jou tijdens jouw verblijf en hebben in beide resorts een protocol opgesteld om jou een zorgeloze vakantie te bieden. Op deze pagina vind je ons protocol en andere protocollen zoals van de luchthaven van Cebu (Mactan) en van verschillende luchtvaartmaatschappijen, zodat jij goed geïnformeerd bent over hoe wij en alle andere partijen die bij jouw reis betrokken zijn, jouw gezondheid en veiligheid waarborgen.

Magic Resorts’ protocol

In beide resorts hebben we verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat jij veilig bij ons kunt verblijven, zonder onze belangrijkste waarde uit het oog te verliezen: persoonlijke aandacht.
Fysieke afstand, het dragen van gezichtsmaskers door het personeel, extra hygiëne en speciale desinfectie, zijn slechts enkele maatregelen die in onze resorts een extra hoge waarde hebben om jouw verblijf gedurende deze tijden veiliger te maken.

Wil je meer weten over de (voorzorgs)maatregelen die wij getroffen hebben? Lees ons protocol hier. (EN – pdf)

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via reservations@magicisland.nl.

Magic Resorts COVID-19 Terms & Conditions

Aangepaste (boekings)voorwaarden Magic Resorts

In deze tijden is het belangrijker dan ooit om voor elkaar te zorgen en flexibel te zijn. Daarom hebben we onze algemene voorwaarden aangepast om meer flexibiliteit te bieden bij reserveringen. Bovendien hebben we een volledig restitueerbaar beleid voor alle nieuwe boekingen die na 1 juni 2020 zijn gemaakt, voor het geval jij niet kunt reizen.

Heb jij een reservering bij ons met aankomst voor 1 oktober 2020?
Dan bieden wij jou een gratis omboeking van hetzelfde pakket aan, met een nieuwe aakomstdatum binnen 18 maanden na de oorspronkelijke reisdatum. Vanaf oktober kijken we per maand of deze regeling wordt verlengd.

Mactan Cebu International Airports protocol

Als je aankomt op Cebu/Mactan Airport, zul je direct merken dat deze internationale luchthaven verschillende maatregelen getroffen heeft vanwege COVID-19. Niet alleen om ervoor te zorgen dat jij gezond bent voordat je de luchthaven verlaat, maar ook om het vliegveld zelf gedesinfecteerd en veilig te houden.

Een paar voorbeelden van maatregelen zijn:
– Alle passagiers moeten gezichtsmaskers dragen.
– Sociale/Fysieke afstand op wachtrijpunten wordt gehandhaafd.
– Verplichte lichaamstemperatuurcontrole van alle passagiers.

Klik op de vliegtuigmaatschappij om haar protocol en/of nieuws omtrent haar

COVID-19-maatregelen te lezen

Cathay Pacific Logo
Singapore Airlines logo
EVA air logo
Philippine Airlines logo
Emirates logo
KLM logo
Korean Air logo
Cebu Pacific Logo

Onafhankelijke nieuwssites en/of organisaties over COVID-19